Nautikulma Oy - Venetarvikkeet, Kaikkea veneilyyn


Side Power keulapotkuri


Side Power keulapotkurin korkean laadun ja erinomaisen rakenteen ansiosta voit luottaa siihen vuodesta toiseen. Veneenrakentajat kaikkialla maailmassa valitsevat Side Power keulapotkurin sen luotettavuuden, suorituskyvyn, helpon asennuksen ja verrattomien turvatoimintojen vuoksi. Tärkeitä turvatoimintoja ovat m.m mekaanisesti suojattu vaihteisto, lapsiturvalliset käyttöpainikkeet sekä elektroninen suojaus äkkinäisten suunnanmuutosten varalle.

Ensimmäinen Sidepower keulapotkuri valmistettiin 1985. Tämän päivän SE-sarja on 30 vuoden jatkuvan tuotekehityksen tulos. SE-sarjan kattava mallisto sähkökäyttöisiä keulapotkureita 30 - 285 kg työntövoimalla takaa sopivuuden veneeseen kuin veneeseen. SE-sarjaa on myös saatavana nopeussäädettävänä (PRO).


Side Power SE IP-sarja

IP-sarjan keulapotkurit ovat kipinäsuojattuja (ISO 8846 standardin mukaan) ja näin ollen myös vesitiiviitä


Side Power SR-sarja

SR-sarja on oikea vaihtoehto kun veneeseen ei voi asentaa normaalia tunneli keulapotkuria. SR-sarjaa on myös saatavana nopeussäädettävänä.


Side Power peräpotkurit

SX-sarja on tehokas ratkaisu peräpotkuriksi veneisiin, joissa on 2 perävetolaitetta.


Side Power EX-sarja

Jos tunnelia ei voi asentaa veneeseen on EX-sarjan keula- ja peräpotkurit oikea vaihtoehto. Helppo asennus veneisiin 6 - 15m.


Side Power SH-sarja

SH-sarjan hydrauliset potukrit soveltuvat tyyliltään ja luotettavuudeltaan niin huvi- kuin ammattiveneisiin.


AC-keulapotkurit


Sähköasennutarvikkeet ja tunnelitKirjaudu sisään