Nautikulma Oy - Venetarvikkeet, Kaikkea veneilyyn


Jäänestäjä/Avantopumppu

 Kasco-jäänestäjä/avantopumppu on nykyaikainen, energiaa säästävä huoltovapaa laite, jota on valmistettu yli 30 vuotta.

Kasco-jäänestäjä toimii potkurivirralla. Suurella potkurilla (Ø 23cm) saadaan suuret vesimassat liikkeelle ja veden virtaus on tasaista ja ulottuu laajalle alueelle.

 Kasco-jäänestäjä kierrättää lämmintä vettä pohjasta pintaan ja estää näin jäätymisen. Kasco ripustetaan yleensä 0,5-1,5m syvyyteen toimitukseen kuuluvilla kiinnitysköysillä esim. laiturinpäähän tai veneen alle. Vaihtoehtoisesti voidaan Kasco ripustaa lisävarusteena saatavaan kellukeeseen (viereinen kuva)

 Kascolla voidaan pitää vene vesillä koko talven eikä kalliita nostoja tarvitse murehtia.

 Kascoa voidaan käyttää myös veden hapettimena puistoaltaassa, erittäin suosittu esim. golfkentillä.

Kasco suihkulähteet.

 Viereisen kuvan mukaisella laiturikiinikekorilla Kasco on helppo asentaa laiturin alle haluttuun kulmaan. Tällöin voidaan avannon kokoa ja muotoa helposti säätää esim. avantouinnissa paljon käytetty asennus on laiturin päähän pieneen yläviistoasentoon, jolloin avanto ulottuu laiturin päästä pitkälle ulos.9447 Laiturikiinnikekori

 KASCO-virrankehittäjä voidaan myös asentaa "remmikoriin" (Laiturikiinnikekori yllä) laiturin alle, jolloin virtaamaan suuntaus on helppoa.

  • KASCO:n toimitukseen kuuluvilla köysillä (2kpl) asetetaan laitteen korkeus.
  • Remmikorin köysillä (2kpl) ohjataan virtaaman suuntaa.

Remmikorin avulla saadaan tehokas yläviisto suuntaus ja voimakas poikittainen virtaus. Tämä on suosituin kiinnitystapa avantouinnissa, koska se se tuottaa pitkän avannon laiturista ulospäin.

KASCO asennetaan yleensä noin 1,5 metrin syvyyteen, jolloin sen suurella potkurilla veden virtaus on tasaista ja ulottuu laajalle alueelle. KASCO-virrankehitin nostaa lämmintä vettä pohjasta pintaan ja estää näin jäätymisen.

KASCO-virrankehitin on myös erinomainen veden hapettaja. Asennettaessa KASCO lähelle pintaa kellukkeeseen, saadaan aikaan voimakas veden nousu ja ilmastuminen kesäaikaan. Pintaveden happipitoisuus lisääntyy ja levähaitat poistuvat.

 Malli  Teho  Virrantarve  Työntövoima  Paino
136-2400DE010 ½ hv  2,2 A  10,5 kg  11,5 kg
136-3400DE010  ¾ hv  3,5 A  14,5 kg  16 kg
136-4400ED010  1 hv  5,7 A  22 kg  18 kg

Asennuksessa on käytettävä vikavirtasuojaa

455-3266207
Vikavirtasuoja kahdella schuko ulosotolla
455-15600
Vikavirtasuoja schuko rasiaan


KASCO-WaterGlow vedenalaiset valot

Tukevalla pronssirungolla ja 10 m sähkökaapelilla varustettu 12V valo on näyttävä lisä niin avantoon kuin suihkulähteeseen.

Maksimi polttimo veden alla 75 W, ilmassa maksimi 20 W

136-LLE1005 12 V upotettava 75 W valo

KASCO-WaterGlow valot voidaan joko kokonaan tai puolittain asentaa vedenpinnan alle. Runko on tiivistetty kolmella o-renkaalla täydellisen vesitiiviyden takaamiseksi.

Runko on pronssia ja se on varustettu kirkkaalla lasilla.

Huom! Toimitukseen ei kuulu verkkomuuntajaa.
Kirjaudu sisään